اطلاعیه تمدید زمان ثبت نام معرفی شدگان دکتری سال تحصیلی ۹۶-۱۳۹۵ دانشگاه تهران - اطلاعیه شماره (4)

۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۵ | ۰۹:۵۷ کد : ۳۱۶۷ اخبار و اطلاعیه‌ها

بدینوسیله به اطلاع آن دسته از داوطلبین دوره دکتری تخصصی (Ph.D) سال۱۳۹۵ که جهت مرحله دوم از طریق سازمان سنجش آموزش کشور به دانشگاه تهران معرفی شده‌اند می‌رساند:

داوطلبینی که نتوانسته‌اند در مهلت مقرر در سامانه دانشگاه تهران ثبت نام نمایند، می‌توانند در آخرین مهلت داده شده، امروز شنبه ۱۸ /۲ /۱۳۹۵ (حداکثر تا ساعت۲۴) به سامانه جامع آموزش دانشگاه مراجعه و ثبت نام نمایند.

نظر شما :