اعلام نتایج دکتری بدون آزمون (استعداد درخشان) سال تحصیلی ۹۶-۱۳۹۵ دانشگاه تهران (اطلاعیه شماره ۲)

اعلام نتایج دکتری بدون آزمون (استعداد درخشان)سال تحصیلی ۹۶-۱۳۹۵ دانشگاه تهران (اطلاعیه شماره ۲)

۱۸ مرداد ۱۳۹۵ | ۰۸:۴۸ کد خبر : ۳۳۹۲ اخبار و اطلاعیه‌ها

با عنایت به اتمام مرحله ارزشیابی و بررسی مدارک متقاضیان استفاده از سهمیه استعدادهای درخشان برای ادامه تحصیل در مقطع دکتری بدون آزمون سال تحصیلی ۹۶-۹۵، بدینوسیله به اطلاع کلیه متقاضیان دکتری تخصصی Ph.D بدون آزمون (استعدادهای درخشان ) سال ۹۵ می‌رساند: نتایج اولیه ارزیابی کلیه پردیس/ دانشکده های زیر مجموعه دانشگاه تهران بشرح فایل ذیل می‌باشد.
لازم به ذکر است قطعی شدن پذیرش، منوط به تایید صلاحیت عمومی و تایید سازمان سنجش آموزش کشور خواهد بود. زمان  و نحوه ثبت نام متعاقبا ازطریق سایت دانشگاه اعلام خواهد شد.
ضمنا به استحضار کلیه داوطلبان پذیرفته شده مندرج در جدول پیوست می‌رساند، ضروری است کلیه پذیرفته‌شدگان ضمن مراجعه به سایت هیأت مرکزی گزینش دانشجو، پس از تکمیل فرم مذکور به همراه مدارک مورد نیاز  از تاریخ  18/ 5/ 1395  لغایت 25/ 5/ 1395 جهت تحویل مدارک فوق به کارشناس معین استعدادهای درخشان یا مسوول اداره آموزش پردیس/ دانشکده ذیربط مراجعه نمایند.

اسامی پذیرفته‌شدگان اولیه
نکاتی در خصوص صلاحیت عمومی