اطلاعیه تاریخ ارزیابی تخصصی و نظر کمیته برگزار کننده معرفی شدگان آزمون دکتری تخصصی سال تحصیلی ۹۷-۱۳۹۶ دانشگاه تهران- اطلاعیه شماره (۲)

۰۸ خرداد ۱۳۹۶ | ۱۵:۳۳ کد خبر : ۴۲۲۷ اخبار و اطلاعیه‌ها

پیرو اطلاعیه قبلی در خصوص پذیرش دانشجویان دکتری تخصصی بدینوسیله به اطلاع آن دسته از داوطلبین دوره دکتری تخصصی Ph.D سال ۱۳۹۶ که جهت مرحله دوم از طریق سازمان سنجش آموزش کشور به دانشگاه تهران معرفی شده‌اند می‌رساند، ثبت نام داوطلبان جهت ارزیابی از تاریخ ۲۰/ ‏۳/ ‏۱۳۹۶‬ لغایت ۵/ ۴/ ۱۳۹۶ از طریق سامانه جامع آموزش دانشگاه (قابل دسترسی از طریق مرورگر اینترنت اکسپلورر) صورت می‌پذیرد.
ضروری است داوطلبان برای مشاهده جدول زمانبندی ارزیابی تخصصی و نظر کمیته برگزار کننده مرحله دوم آزمون دکتری تخصصی فایلهای پیوست را دانلود نمایند. (شایان ذکر است کلیه داوطلبان ملزم به رؤیت جدول تکمیلی مذکور به تفکیک کد رشته محل در وبگاه هر پردیس / دانشکده می‌باشند).

-جدول زمانبندی بازه ارزیابی تخصصی و مصاحبه

-جدول نشانی پردیس/ دانشکده‌های مربوط