ثبت نام معرفی شدگان آزمون دکتری سال تحصیلی ۹۷-۱۳۹۶ دانشگاه تهران جهت ارزیابی تخصصی- اطلاعیه شماره (۳)

۱۳ خرداد ۱۳۹۶ | ۱۰:۴۷ کد خبر : ۴۲۳۵ اخبار و اطلاعیه‌ها

پیرو اطلاعیه قبلی در خصوص پذیرش دانشجویان دکتری تخصصی ، بدین وسیله به اطلاع آن دسته از داوطلبان دوره‌های دکتری تخصصی (Ph.D) سال ۱۳۹۶ که جهت مرحله دوم ارزیابی از طریق سازمان سنجش آموزش کشور به دانشگاه تهران معرفی شده‌اند می‌رساند، از روز شنبه مورخ ۱۳/ ‏۳/ ‏۱۳۹۶‬ لغایت پنج شنبه مورخ ۲۵/ ۳/‏ ۱۳۹۶‬ ثبت نام مرحله دوم ارزیابی از طریق سامانه جامع آموزش دانشگاه (قابل دستیابی صرفاً از طریق مرورگر اینترنت اکسپلورر) مطابق راهنمای ثبت نام غیر حضوری در ارزیابی تخصصی دوره‌های دکتری تخصصی صورت می‌پذیرد.
شایان ذکر است کلیه داوطلبان در تاریخ مقرر موظف به انجام ثبت نام الکترونیکی در سایت مذکور بوده و می‌باید با در دست داشتن تاییدیه ثبت نام الکترونیکی برای انجام مصاحبه به پردیس / دانشکده مربوط مراجعه نماید. در غیر این صورت از انجام مصاحبه محروم خواهند شد.

-جدول زمانبندی بازه ارزیابی تخصصی و مصاحبه

-جدول نشانی پردیس / دانشکده‌های مربوط