تمدید بازه ثبت نام معرفی شدگان آزمون دکتری سال تحصیلی ۹۷-۱۳۹۶ دانشگاه تهران- اطلاعیه شماره (۴)

۲۴ خرداد ۱۳۹۶ | ۱۵:۲۴ کد خبر : ۴۲۶۸ اخبار و اطلاعیه‌ها

پیرو اطلاعیه‌های پیشین بدین وسیله به اطلاع آن دسته از داوطلبان دوره دکتری تخصصی Ph.D سال ۱۳۹۶ که جهت مرحله دوم از طریق سازمان سنجش آموزش کشور به دانشگاه تهران معرفی شده و تا کنون موفق به ثبت نام الکترونیکی در سامانه جامع آموزشی دانشگاه نگردیده‌اند، می‌رساند، ثبت نام مرحله دوم ارزیابی از طریق سامانه جامع آموزش دانشگاه از روز پنجشنبه مورخ ۲۵/ ‏۳/‏ ۱۳۹۶‬ ‬ لغایت سه‌شنبه مورخ ۳۰/‏ ۳/‏ ۱۳۹۶‬ با رعایت کلیه شرایط و ضوابط اعلام شده در اطلاعیه‌های پیشین، تمدید می‌گردد. شایان ذکر است مهلت مذکور تمدید نخواهد شد و کلیه داوطلبان در تاریخ مقرر موظف به انجام ثبت نام الکترونیکی در سایت مذکور بوده و می‌بایست با در دست داشتن تاییدیه ثبت نام الکترونیکی، برای انجام مصاحبه به پردیس / دانشکده مربوط مراجعه نماید. در غیر این صورت از انجام مصاحبه محروم خواهند شد.

-جدول زمانبندی بازه ارزیابی تخصصی و مصاحبه

-جدول نشانی پردیس / دانشکده‌های مربوط

-جدول موارد و ضرایب آزمو ن

-راهنمای ثبت نام غیر حضوری در ارزیابی تخصصی دوره‌های دکتری تخصصی