اطلاعیه پذیرش دانشجو در دوره دکتری تخصصی از طریق شیوه نامه در پردیس‌های بین المللی کیش و ارس دانشگاه تهران (سال تحصیلی ۹۷-۱۳۹۶) اطلاعیه شماره (۲)

۲۲ شهریور ۱۳۹۶ | ۱۲:۱۳ کد خبر : ۴۵۵۱ اخبار و اطلاعیه‌ها

.به اطلاع می‌رساند پردیس‌های بین‌المللی کیش و ارس دانشگاه تهران بر اساس مجوز شماره ۱۱۱۶۱۹/۲ مورخ ۲۵/‏۰۵/‏۱۳۹۶‬ ‬ ‬ معاون محترم آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و تأییدیه شماره ۴۱۹۵۳ مورخ ۱۵/‏۰۶/‏۹۶معاونمحترم فنی و آماری سازمان سنجش آموزش کشور برای سال تحصیلی ۹۷-۱۳۹۶ در مقطع دکتری تخصصی در ۴۹ رشته در پردیس بین المللی کیش و ۳ رشته در پردیس بین‌المللی ارس از طریق بررسی سوابق آموزشی- پژوهشی و مصاحبه دانشجو می‌پذیرد. متقاضیان محترم برای کسب اطلاعات بیشتر به دستورالعمل ذیل توجه فرمائید.

-ضمناً جهت ثبت نام از طریق سامانه پذیرش دانشگاه تهران اقدام نمایید.

<p style="text-align: center">مرورگر شما نمی تواند این pdf را نشان دهد<br></p> لینک دانلود فایل