اطلاعیه در خصوص نحوه پذیرش دانشجوی دکتری تخصصی Ph.D تکمیل ظرفیت پردیس البرز و دانشکده حقوق و علوم سیاسی سال تحصیلی ۹۷_-۹۶ (اطلاعیه شماره ۱)

۱۷ آبان ۱۳۹۶ | ۱۵:۰۷ کد خبر : ۴۷۹۶ اخبار و اطلاعیه‌ها

دانشگاه تهران در راستای تحقق رسالت خود مبنی بر گسترش دوره‌های تحصیلات تکمیلی به ویژه در مقطع دکتری تخصصی برای سال تحصیلی ۹۷ - ۹۶ از بین متقاضیان تکمیل ظرفیت معرفی شده از سوی سازمان سنجش آموزش کشور ، مطابق لیست رشته‌های پیوست (صرفاً برای پردیس البرز و دانشکده حقوق و علوم سیاسی) از طریق ارزیابی تخصصی، مصاحبه و بررسی سوابق تحصیلی اقدام به پذیرش دانشجو می‌نماید. تاریخ ارزیابی تخصصی و نظر کمیته برگزار کننده مرحله دوم آزمون دکتری تخصصی (Ph.D) متعاقباً ‬ اعلام می‌گردد.
لازم به ذکر است ثبت نام داوطلبان ازطریق
سامانه پذیرش دانشگاه تهران به صورت الکترونیکی از تاریخ ۱۷/‬ ‏۰۸/‬ ‏۹۶‬ ‬ لغایت ۲۲‬/‬ ‏۰۸/‬ ‏۹۶ صورت می‌پذیرد.

***توجه: در صورت عدم ثبت نام در موعد تعیین شده، بازه ثبت نام تمدید نخواهد شد و پذیرفته شده منصرف از تحصیل تلقی گردیده و فهرست اسامی مربوط به عنوان عدم مراجعه برای ثبت نام، به سازمان سنجش آموزش کشور عودت داده خواهد شد.

-جدول رشته های تکمیل ظرفیت

-راهنمای ثبت نام