ثبت نام پذیرفته شدکان مقطع کارشناسی پیوسته و دکتری عمومی دامپزشکی آزمون سراسری سال ۱۳۹۷

۲۱ شهریور ۱۳۹۷ | ۱۰:۵۵ کد : ۶۲۳۱ اخبار و اطلاعیه‌ها اخبار برگزیده

ضمن عرض تبریک و خیر مقدم به پذیرفته شدگان کارشناسی پیوسته و دکتری عمومی دامپزشکی و دکتری پیوسته بیوتکنولوژی ۱۳۹۷، به اطلاع می‌رساند؛ بازه زمانی ثبت نام غیر حضوری و حضوری بشرح ذیل اعلام می‌گردد: لازم است پذیرفته شدگان محترم ضمن مراجعه به سامانه ثبت نام دانشجویان ورودی جدید دانشگاه تهران به آدرس reg.ut.ac.ir نسبت به ثبت نام اقدام نمایند.

تاریخ ثبت نام غیر حضوری: روزهای یکشنبه تا سه شنبه مورخ ۲۵ الی ۲۷ شهریور ۱۳۹۷

تاریخ ثبت نام حضوری: روزشنبه و یکشنبه مورخ ۱۳۹۷/۶/۳۱ و ۱۳۹۷/۷/۱ (بر اساس نوبت اعلام شده از طریق پیامک به پذیرفته شدگان گرامی)

محل ثبت نام حضوری: پردیس / دانشکده‌ه محل قبولی با آدرس های مندرج سامانه ثبت نام دانشجویان ورودی جدید دانشگاه تهران

جهت کسب اطلاعات بیشتر در خصوص مدارک لازم و نحوه انجام ثبت نام به سامانه ثبت نام دانشجویان ورودی جدید دانشگاه تهران به آدرس reg.ut.ac.ir مراجعه نمایند.