اطلاعیه ثبت نام پذیرفته شدگان انتقالی بر اساس ایین نامه انتقال فرزندان اعضای محترم هیات علمی مقطع کارشناسی پیوسته و دکتری عمومی دامپزشکی آزمون سراسری سال ۱۳۹۷(سری اول)

۰۱ مهر ۱۳۹۷ | ۰۹:۲۷ کد : ۶۳۰۷ اخبار و اطلاعیه‌ها

ضمن عرض تبریک و خیر مقدم به پذیرفته شدگان مقطع کارشناسی پیوسته و دکتر عمومی دامپزشکی فرزندان هیات علمی سال تحصیلی ۱۳۹۷ به اطلاع می‌رساند؛ بازه زمانی ثبت نام غیر حضوری و حضوری بشرح ذیل اعلام می‌گردد: لازم است پذیرفته شدگان محترم قبل از مراجعه به سامانه ثبت نام دانشجویان ورودی جدید دانشگاه تهران به راهنمای ثبت نام توجه نموده و سپس به آدرس reg.ut.ac.ir نسبت به ثبت نام اقدام نمایند.

تاریخ ثبت نام غیر حضو ری: دوشنبه و سه شنبه مورخ ۱۳۹۷/۰۷/۰۲ و ۱۳۹۷/۰۷/۰۳

ثبت نام حضوری: روز چهارشنبه ۰۴/‏۰۷/‏۱۳۹۷ در محل پردیس / دانشکده محل قبولی با آدرس های مندرج ‬ در سامانه ثبت نام دانشجویان ورودی جدید دانشگاه تهران

جهت کسب اطلاعات بیشتر در خصوص مدارک لازم و نحوه انجام ثبت نام به سامانه ثبت نام دانشجویان ورودی جدید دانشگاه تهران به آدرس reg.ut.ac.ir مراجعه نمایند.

اداره کل خدمات آموزشی