اطلاعیه ثبت نام در قالب اشتباه درانتخاب رشته یا عدم اعمال سهمیه ایثارگری در آزمون کارشناسی سال ۱۳۹۷ / ‏سری دوم

۱۷ مهر ۱۳۹۷ | ۱۳:۲۵ کد : ۶۴۲۳ اخبار و اطلاعیه‌ها

ضمن عرض تبریک و خیر مقدم به پذیرفته شدگان آزمون سراسری مقطع کارشناسی سال تحصیلی ۹۸-۱۳۹۷، به اطلاع می‌رساند؛ بازه زمانی ثبت نام غیر حضوری و حضوری بشرح ذیل اعلام می‌گردد:

تاریخ ثبت نام غیر حضوری: روزهای سه شنبه مورخ ۱۳۹۷/۷/۱۷ الی چهارشنبه مورخ ۱۳۹۷/۷/۱۸
ثببت نام حضوری: روزهای مذکور با به همراه داشتن مدارک اعلام شده در محل پردیس / دانشکده‌های محل قبولی.

پذیرفته شدگان محترم، برای دریافت و اطلاع از جزئیات نحوه ثبت نام به سامانه reg.ut.ac.ir مراجعه و نسبت به ثبت نام الکترونیکی اقدام نمایند.

تذکر مهم: در صورت عدم ثبت نام پذیرفته شدگان در موعد تعیین شده، بازه ثبت نام تمدید نخواهد شد و فهرست اسامی این دسته از پذیرفته‌شدگان بعنوان منصرف از قبولی در دانشگاه تهران به سازمان سنجش اعاده خواهد گردید.‌‌‌‌‌‌‌

‌‌‌‌‌‌اداره کل خدمات آموزشی دانشگاه تهران