اطلاعیه پذیرش بدون آزمون استعدادهای درخشان در دوره کارشناسی ارشد سال تحصیلی ۹۹-۱۳۹۸

۰۱ آبان ۱۳۹۷ | ۱۱:۳۷ کد : ۶۵۳۱ اخبار و اطلاعیه‌ها

دانشگاه تهران در اجرای سیاست‌های هدایت و حمایت از دانشجویان برتر برای ورود به دوره کارشناسی ارشد با استناد به آیین نامه‌های شورای هدایت استعداد درخشان وزارت علوم, تحقیقات و فناوری، مصوبات شورای آموزشی دانشگاه، برای سال تحصیلی ۹۹-۱۳۹۸ از بین دانشجویان ورودی سال ۱۳۹۴ که جز ۱۵ در صد برتر دانشگاه تهران بوده و یا دارای رتبه‌های یک تا سه از دانشگاههای مشمول این فراخوان می‌باشند, در کلیه رشته‌هایی که از طریق آزمون سراسری پذیرش دانشجو دارد به صورت مازاد برظرفیت و با رعایت کامل مقررات مربوط دانشجو می‌پذیرد. کلیه متقاضیان، از تاریخ ۹۷/۰۸/۰۲ تا ۹۷/۰۸/۱۵ فرصت دارند به سامانه جامع آموزش دانشگاه تهران (http://ems1.ut.ac.ir) مراجعه و نسبت به ثبت درخواست و بارگذاری فرم تکمیل شده تقاضا اقدام نمایند. (شناسه پرداخت ۱۱۳۰)

شایان ذکر است این مهلت به هیچ عنوان تمدید نخواهد شد.

متقاضیان محترم میتواند پیشنهادات و پرسش های خود را به ایمیلtalent@ut.ac.ir ارسال نمایند.

فرم تقاضای پذیرش استفاده ازسهمیه استعدادهای درخشان

آگهی و شیوه نامه پذیرش بدون آزمون استعدادهای درخشان

فرم گواهی معدل (مربوط به دانشجویان سایر دانشگاهها)