اطلاعیه شماره ۳ برگزاری آزمون زبان انگلیسی ورودی سال ۱۳۹۸

۲۴ آذر ۱۳۹۸ | ۱۸:۳۳ کد : ۱۰۲۷۸ اخبار و اطلاعیه‌ها

اطلاعیه شماره ۳

برگزاری آزمون زبان انگلیسی ورودی سال ۱۳۹۸

توجه کلیه دانشجویان ورودی ۱۳۹۸ را که برای شرکت در آزمون زبان عمومی روز ۲۹/۹/۱۳۹۸ ثبت نام نموده‌اند، به نکات زیر جلب می‌نماید:

۱- زمان برگزاری آزمون ساعت ۹ صبح روز جمعه ۱۳۹۸/۹/۲۹ خواهد بود. داوطلبین عزیز لازم است یک ساعت قبل از برگزاری آزمون در محل حضور داشته باشند. دربهای محل برگزاری آزمون نیم ساعت قبل از آزمون بسته خواهد شد.

۲- حوزه مرکزی برگزاری آزمون دانشکده زبان‌ها و ادبیات خارجی واقع در خیابان کارگر شمالی، بین خیابان پانزدهم و خیابان شانزدهم است. کلیه دانشجویان محترم با در دست داشتن کارت دانشجویی و کارت ملی برای دریافت کارت (روزهای ۲۵ ،۲۶ و ۲۷ آذرماه) و شرکت در آزمون (۲۹ آذرماه) به دانشکده مزبور مراجعه نمایند.

۳- آزمون دانشجویان متقاضی شرکت در آزمون از پردیس فارابی، دانشکده فنی کاسپین و دانشکده فنی فومن در محل پردیس / دانشکده مزبور برگزار خواهد شد. دانشجویان عزیز با در دست داشتن کارت دانشجویی و کارت ملی برای دریافت کارت (روزهای ۲۵، ۲۶ و۲۷ آذرماه) و شرکت در آزمون (۲۹ آذرماه) به ادارات آموزش پردیس / دانشکده‌های مزبور مراجعه نمایند. ضمناً دانشجویان پردیس فارابی جهت اطلاعات بیشتر به سایت آن پردیس به آدرس ( farabi.ut.ac.ir ) مراجعه نمایند.