تقدیر و تشکر معاون آموزشی دانشگاه تهران از اقدامات ارزشمند اعضای محترم هیأت علمی دانشگاه در برگزاری کلاس‌ها به شیوه الکترونیکی

۲۵ اسفند ۱۳۹۸ | ۱۲:۰۹ کد : ۱۱۱۷۲ اخبار و اطلاعیه‌ها

ضمن تقدیر و تشکر از اقدامات ارزشمند اعضای محترم هیأت علمی دانشگاه در برگزاری کلاس‌ها به شیوه الکترونیکی، نظر به استعلام بعضی از مدیران و همکاران محترم واحدها در خصوص استمرار فعالیت‌های آموزشی در تعطیلات پیش رو، به استحضار می‌رساند زیرساخت و امکانات مرکز یادگیری الکترونیکی در ایام نوروز کماکان در خدمت همکاران محترم برای ارائه برنامه‌های آموزشی می‌باشد. لذا در صورت موافقت عضو محترم هیأت علمی و دانشجویان درس مربوط، امکان برگزاری کلاس در ایام نوروز بخصوص در مورد دروسی که ارائه آنها بر اساس تقویم آموزشی به تأخیر افتاده است، وجود دارد.

فرصت را مغتنم شمرده فرارسیدن سال نو را خدمت تمامی دانشجویان محترم و همکاران عزیز تبریک عرض نموده و سالی سرشار از تندرستی، بهروزی و موفقیت از درگاه خداوند متعال مسألت دارم.