بروزرسانی اعلام نتایج اولیه پذیرش بدون آزمون استعدادهای درخشان در دوره کارشناسی ارشد سال تحصیلی ۱۴۰۰-۱۳۹۹

۲۶ خرداد ۱۳۹۹ | ۰۹:۱۵ کد : ۱۱۳۹۵ اخبار و اطلاعیه‌ها

دانشگاه تهران در اجرای سیاست‌های هدایت و حمایت از دانشجویان برتر برای ورود به دوره کارشناسی ارشد با استناد به آئین نامه‌های شورای هدایت استعداد درخشان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، مصوبات شورای آموزشی دانشگاه، برای سال تحصیلی ۱۴۰۰-۱۳۹۹ از بین دانشجویان متقاضی ورود بدون آزمون (دانشجویان ۱۵ در صد برتر دانشگاه تهران و دانشگاه‌های مشمول فراخوان) دانشگاه تهران، تعدادی از متقاضیان (مطابق جدول پیوست) پذیرش شده‌اند. شایان ذکر است پذیرش نهایی منوط به احراز کلیه شرایط مندرج در فراخوان و پس از تأیید سازمان سنجش آموزش کشور؛ در شهریور ماه ۱۳۹۹ از طریق وبگاه معاونت آموزشی دانشگاه تهران اعلام خواهد شد.

* اسامی نفرات ذخیره جایگزین و نتایج بعضی از دانشکده‌ها متعاقباً اعلام خواهند شد.

*کلیه پذیرفته شدگان مکلفند اطلاعیه‌های بعدی دفتر استعدادهای درخشان دانشگاه را به دقت مطالعه و پیگیری نمایند.

* در صورت بروز هرگونه مشکل یا رفع ابهام و د ریافت پاسخ سوالات خود با آدرس: Talent@ut.ac.ir مکاتبه فرمایند.

-‌‌‌پذیرش بدون آزمون استعدادهای درخشان دانشگاه تهران

- پذیرش بدون آزمون استعدادهای درخشان سایر دانشگاه‌ها