۱۰ مرداد ۱۳۹۹ | ۱۲:۴۵ کد : ۱۲۱۵۷ اخبار و اطلاعیه‌ها

«ثبت نام الکترونیکی متقاضیان ادامه تحصیل در مقطع دکتری تخصصی از طریق شیوه نامه اختصاصی پردیس بین المللی ارس دانشگاه تهران برای سال تحصیلی ۱۴۰۰-۱۳۹۹»

اطلاعیه شماره (۲)

پیرو اطلاعیه شماره ۱ بدین وسیله به اطلاع آن دسته از متقاضیان شرکت کننده در آزمون اختصاصی دکتری تخصصی از طریق شیوه نامه اختصاصی در پردیس بین المللی ارس می‌رساند؛ در صورت داشتن شرایط لازم، می‌توانند از روز چهارشنبه مورخ ۱۵/‏۰۵/‏۱۳۹۹‬ ‬ لغایت جمعه مورخ ۰۶/۱۴/‏۱۳۹۹‬ جهت انجام ثبت نام الکترونیکی (رشته‌های مورد پذیرش) و کسب اطلاعات لازم به وبگاه معاونت آموزشی دانشگاه مراجعه نمایند. (راهنمای مربوط به مراحل ثبت نام در سامانه مذکور تعبیه شده است)

شایان ذکر است اطلاع رسانی به متقاضیان منحصراً از طریق وبگاه معاونت آموزشی دانشگاه به آدرس مذکور صورت می‌پذیرد و داوطلبان محترم می‌توانند جهت کسب اطلاع از زمان و مکان برگزاری مصاحبه به سایت پردیس بین المللی ارس هی aras.ut.ac.ir مراجعه نمایند. همچنین خواهشمند است قبل از هر گونه اقدام، اطلاعیه‌ها و راهنماهای مربوطه را به دقت مطالعه فرمایند.

توجه: کلیه داوطلبین موظفند در تاریخ‌های مقرر نسبت به ثبت نام الکترونیکی در سایت مذکور اقدام نموده و با در دست داشتن تاییدیه ثبت نام الکترونیکی برای انجام مصاحبه به پردیس ذیربط مراجعه نمایند. در غیر این صورت از انجام مصاحبه محروم خواهند شد.