«ثبت نام الکترونیکی متقاضیان ادامه تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد از طریق شیوه نامه اختصاصی پردیس بین المللی ارس دانشگاه تهران برای سال تحصیلی ۱۴۰۰-۱۳۹۹»

۱۹ مرداد ۱۳۹۹ | ۱۵:۵۰ کد : ۱۲۲۳۲ اخبار و اطلاعیه‌ها

اطلاعیه شماره (۲)

پیرو اطلاعیه شماره ۱ بدین وسیله به اطلاع آن دسته از متقاضیان شرکت کننده در آزمون اختصاصی کارشناسی ارشد از طریق شیوه نامه اختصاصی در پردیس بین المللی ارس می‌رساند؛ در صورت داشتن شرایط لازم (مندرج در شیوه نامه)، می‌توانند از روز دوشنبه مورخ ۲۰/‏۰۵/‏۱۳۹۹‬ ‬ لغایت جمعه ‬ مورخ ۰۶/۱۴/‏۱۳۹۹‬ جهت انجام ثبت نام الکترونیکی (رشته‌های مورد پذیرش) به سامانه ems1.ut.ac.ir مراجعه نمایند. (راهنمای مربوط به مراحل ثبت نام در سامانه مذکور تعبیه شده است)

شایان ذکر است اطلاع رسانی به متقاضیان منحصراً از طریق وبگاه معاونت آموزشی دانشگاه به آدرس مذکور صورت می‌پذیرد و داوطلبان محترم می‌توانند جهت کسب اطلاع از زمان و مکان برگزاری مصاحبه به سایت پردیس بین المللی ارس aras.ut.ac.ir مراجعه نمایند. همچنین خواهشمند است قبل از هر گونه اقدام، اطلاعیه‌ها و راهنماهای مربوطه را به دقت مطالعه فرمایند.

توجه: کلیه داوطلبین موظفند در تاریخ‌های مقرر نسبت به ثبت نام الکترونیکی در سایت مذکور اقدام نموده و ضمن تهیه پرینت تائیدیه ثبت نام الکترونیکی جهت اطلاع از نحوه و چگونگی انجام مصاحبه به سایت پردیس بین المللی ارس مراجعه نمایند. در غیر این صورت از انجام مصاحبه محروم خواهند شد.