«ثبت نام الکترونیکی متقاضیان ادامه تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد از طریق شیوه نامه اختصاصی پردیس بین المللی کیش دانشگاه تهران برای سال تحصیلی ۱۴۰۰-۱۳۹۹»

۱۹ مرداد ۱۳۹۹ | ۱۶:۱۵ کد : ۱۲۲۳۳ اخبار و اطلاعیه‌ها

اطلاعیه شماره (۲)

پیرو اطلاعیه شماره ۱ بدین وسیله به اطلاع متقاضیان شرکت کننده در آزمون اختصاصی کارشناسی ارشد از طریق شیوه نامه اختصاصی در پردیس بین المللی کیش می‌رساند؛ در صورت داشتن شرایط لازم (مندرج در شیوه نامه)، می‌توانند از روز چهارشنبه مورخ ۲۰/‏۰۵/‏۱۳۹۹‬ ‬ لغایت جمعه مورخ ۰۶/۱۴/‏۱۳۹۹‬ جهت انجام مراحل ثبت نام الکترونیکی (رشته‌های مورد پذیرش) به سامانه ems1.ut.ac.ir مراجعه نمایند.(راهنمای مربوط به مراحل ثبت نام در سامانه مذکور تعبیه شده است)

شایان ذکر است اطلاع رسانی به متقاضیان منحصراً از طریق وبگاه معاونت آموزشی دانشگاه به آدرس مذکور صورت می‌پذیرد و داوطلبان محترم می‌توانند جهت کسب اطلاع از زمان و مکان برگزاری مصاحبه به سایت پردیس بین المللی کیش Kish.ut.ac.ir مراجعه نمایند. همچنین خواهشمند است قبل از هر گونه اقدام، اطلاعیه‌ها و راهنماهای مربوطه را به دقت مطالعه فرمایند.

توجه: کلیه داوطلبان موظفند در تاریخ‌های مقرر نسبت به ثبت نام الکترونیکی در سایت مذکور اقدام نموده و ضمن تهیه پرینت تاییدیه ثبت نام الکترونیکی جهت اطلاع از نحوه چگونگی انجام مصاحبه به سایت پردیس بین المللی کیش مراجعه نمایند. در غیر این صورت از انجام مصاحبه محروم خواهند شد.