۲۶ مرداد ۱۳۹۹ | ۱۴:۵۷ کد : ۱۲۳۰۷ اخبار و اطلاعیه‌ها

«ثبت نام الکترونیکی متقاضیان ادامه تحصیل در مقطع دکتری بین الملل (به زبان انگلیسی) از طریق شیوه نامه اختصاصی پردیس بین المللی کیش دانشگاه تهران برای سال تحصیلی ۱۴۰۰-۱۳۹۹»

اطلاعیه شماره ۱

بدین وسیله به اطلاع متقاضیان شرکت کننده در آزمون اختصاصی دکتری بین الملل (به زبان انگلیسی) از طریق شیوه نامه اختصاصی در پردیس بین المللی کیش می‌رساند؛ در صورت داشتن شرایط لازم (مندرج در شیوه نامه)، می‌توانند از روز دوشنبه مورخ ۲۷/‏۰۵/‏۱۳۹۹‬ ‬ لغایت پنجشنبه‬ مورخ ۰۶/۲۰/‏۱۳۹۹‬ جهت انجام مراحل ثبت نام الکترونیکی (رشته‌های مورد پذیرش) و بارگذاری مدارک و به سامانه ems1.ut.ac.ir مراجعه نمایند.(راهنمای مربوط به مراحل ثبت نام در سامانه مذکور تعبیه شده است)

شایان ذکر است اطلاع رسانی به متقاضیان منحصراً از طریق وبگاه معاونت آموزشی دانشگاه صورت می‌پذیرد و داوطلبان محترم می‌توانند جهت کسب اطلاع از زمان و مکان برگزاری مصاحبه به سایت پردیس بین المللی کیش - Kish.ut.ac.ir - مراجعه نمایند. همچنین خواهشمند است قبل از هر گونه اقدام، اطلاعیه‌ها و راهنماهای مربوطه را به دقت مطالعه فرمایند.

توجه: کلیه داوطلبان موظفند در تاریخ‌های مقرر نسبت به ثبت نام الکترونیکی در سایت مذکور اقدام نموده و ضمن تهیه پرینت تائیدیه ثبت نام الکترونیکی جهت اطلاع از نحوه چگونگی انجام مصاحبه به سایت پردیس بین المللی کیش مراجعه نمایند.