۲۷ مرداد ۱۳۹۹ | ۱۴:۳۶ کد : ۱۲۳۱۶ اخبار و اطلاعیه‌ها

«ثبت نام الکترونیکی متقاضیان ادامه تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد مجازی بین الملل (به زبان انگلیسی) از طریق شیوه نامه اختصاصی پردیس بین المللی کیش دانشگاه تهران برای سال تحصیلی ۱۴۰۰-۱۳۹۹»

اطلاعیه شماره ۱

بدین وسیله به اطلاع متقاضیان شرکت کننده در آزمون اختصاصی کارشناسی ارشد مجازی بین الملل (به زبان انگلیسی) از طریق شیوه نامه اختصاصی در پردیس بین المللی کیش می‌رساند؛ در صورت داشتن شرایط لازم (مندرج در شیوه نامه)، می‌توانند از روز دوشنبه مورخ ۲۷/‏۰۵/‏۱۳۹۹‬ ‬ لغایت پنج شنبه ‬ مورخ ۰۶/۲۰/‏۱۳۹۹‬ جهت ثبت نام الکترونیکی (رشته‌های مورد پذیرش) بارگذاری مدارک به سامانه ems1.ut.ac.ir مراجعه نمایند.(راهنمای مربوط به مراحل ثبت نام در سامانه مذکور تعبیه شده است)

شایان ذکر است اطلاع رسانی به متقاضیان منحصراً از طریق وبگاه معاونت آموزشی دانشگاه به آدرس مذکور صورت می‌پذیرد و داوطلبان محترم می‌توانند جهت کسب اطلاع از زمان و مکان برگزاری مصاحبه به سایت پردیس بین المللی کیش - Kish.ut.ac.ir - مراجعه نمایند. همچنین خواهشمند است قبل از هر گونه اقدام، اطلاعیه‌ها و راهنماهای مربوطه را به دقت مطالعه فرمایند.

توجه: کلیه داوطلبان موظفند در تاریخ‌های مقرر نسبت به ثبت نام الکترونیکی در سایت مذکور اقدام نموده و ضمن تهیه پرینت تائیدیه ثبت نام الکترونیکی جهت اطلاع از نحوه چگونگی انجام مصاحبه به سایت پردیس بین المللی کیش مراجعه نمایند.