۱۲ مهر ۱۳۹۹ | ۰۹:۳۰ کد : ۱۲۹۰۸ اخبار و اطلاعیه‌ها

«اعلام تاریخ برگزاری مصاحبه دکتری تخصصی و کارشناسی ارشد از طریق شیوه نامه اختصاصی در پردیس‌های بین المللی کیش و ارس دانشگاه تهران برای سال تحصیلی ۱۴۰۰-۱۳۹۹»

بدین وسیله به اطلاع متقاضیان شرکت کننده در آزمون‌های اختصاصی دکتری تخصصی و کارشناسی ارشد که از طریق شیوه نامه اختصاصی در پردیس‌های بین المللی ارس و کیش ثبت نام الکترونیکی نموده‌اند می‌رساند، تاریخ برگزاری آزمون مصاحبه الکترونیکی به شرح ذیل اعلام می‌گردد:

پردیس بین المللی ارس از تاریخ ۱۵ مهر ماه لغایت ۲۰ مهرماه سال ۹۹

پردبین المللی کیش از تاریخ ۱۹ مهرماه لغایت ۲۳ مهرماه سال ۹۹

توجه: داوطلبان محترم لازم است جهت کسب اطلاع از زمان دقیق مصاحبه الکترونیکی و نحوه چگونگی برگزاری مصاحبه به سایت پردیس بین المللی کیش Kish.ut.ac.ir و ارس Aras.ut.ac.ir مراجعه نمایند . غیبت در مصاحبه به منزله انصراف تلقی می‌گردد.