پذیرش دانشجوی دوره کارشناسی ارشد مشترک پردیس بین المللی کیش دانشگاه تهران با دانشگاه فورت وانگن آلمان

۱۰ دی ۱۳۹۹ | ۲۰:۱۰ کد : ۱۴۲۰۰ اخبار و اطلاعیه‌ها

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

‌‌‌‌‌‌‌

‌‌‌‌‌

‌‌‌‌‌‌‌

اطلاعیه شماره ۱

بدین وسیله به اطلاع متقاضیان شرکت در آزمون اختصاصی کارشناسی ارشد مهندسی مکانیک گرایش ساخت و تولید با دانشگاه فورت وانگن آلمان از طریق شیوه نامه اختصاصی در پردیس بین المللی کیش می‌رساند؛ در صورت داشتن شرایط لازم (مندرج در شیوه نامه)، می‌توانند از روز پنج شنبه مورخ ۱۱/‏۱۰/‏۱۳۹۹‬ لغایت چهارشنبه مورخ ۱۵/‏۱۱/‏۱۳۹۹‬ جهت ثبت نام الکترونیکی و بارگذاری مدارک به سامانه ems1.ut.ac.ir مراجعه نمایند (راهنمای مربوط به مراحل ثبت نام در سامانه مذکور تعبیه شده است).

شایان ذکر است اطلاع رسانی به متقاضیان منحصراً از طریق وبگاه معاونت آموزشی دانشگاه به آدرس مذکور صورت می‌پذیرد و داوطلبان محترم می‌توانند جهت کسب اطلاع از زمان و مکان برگزاری مصاحبه به سایت پردیس بین المللی کیش - Kish.ut.ac.ir - مراجعه نمایند. همچنین خواهشمند است قبل از هر گونه اقدام، اطلاعیه‌ها و راهنماهای مربوطه را به دقت مطالعه فرمایند.

توجه: کلیه داوطلبان موظفند در تاریخ‌های مقرر نسبت به ثبت نام الکترونیکی در سایت مذکور اقدام نموده و ضمن تهیه پرینت تائیدیه ثبت نام الکترونیکی جهت اطلاع از نحوه چگونگی انجام مصاحبه به سایت پردیس بین المللی کیش مراجعه نمایند.