تقدیر وزیر علوم، تحقیقات و فناوری از دانشگاه تهران به عنوان دانشگاه اثرگذار در برنامه ریزی درسی آموزش عالی ایران

۳۱ شهریور ۱۴۰۰ | ۱۲:۵۹ کد : ۲۱۱۶۲ اخبار و اطلاعیه‌ها

وزیر وقت علوم، تحقیقات و فناوری از دانشگاه تهران به عنوان دانشگاه اثر گذار در برنامه ریزی درسی آموزش عالی ایران تقدیر شد. متن نامه به شرح ذیل می‌باشد:

بدون تردید، توسعه و پیشرفت علم و فناوری جمهوری اسلامی ایران مرهون کوشش جامعه بزرگ دانشگاهی کشور در این مسیر دشوار و طولانی است. در کوران این مساعی ارزشمند جمعی، آنچه راه نیل به آرمان مشترک را هموار می‌سازد حضور و مشارکت استادان دلسوز و همکاران دانشمندی است که از بذل خالصانه توان، اندیشه و تخصص خود برای اعتلای آموزش عالی کشور دریغ نمی‌کنند.

اکنون این فرصت مغتنم فراهم آمده است تا از مدیران، اعضای هیأت علمی و کارشناسان ذیربط آن دانشگاه که با هدف ارتقای کیفیت آموزش کارآمد، تقاضا محور و روزآمد از طریق «تدوین و بازنگری برنامه‌های درسی، همکاری می‌کنند تشکر و قدردانی کنم. در نتیجه این کوشش و همکاری با کمال مسرت آن دانشگاه را به عنوان:

«دانشگاه اثرگذاری در برنامه ریزی درسی آموزش عالی ایران»

در طول سال‌های ۱۳۹۶ تا ۱۴۰۰ ارزیابی و معرفی می‌شود. امید دارم آثار پربرکت و ارزشمند این جایگاه در زمینه تدوین و بازنگری برنامه‌های درسی در سال‌های آینده نیز مستدام و شکوفا باقی بماند.

از خداوند بزرگ پیشگامی و استمرار حضور مؤثر آن دانشگاه را در صحنه پویای آموزش عالی کشور خواهانم.

‌‌‌‌‌