ثبت نام پذیرفته شدگان بدون آزمون استعدادهای درخشان دوره کارشناسی ارشد سال تحصیلی ۱۴۰۱-۱۴۰۰

۰۱ آبان ۱۴۰۰ | ۰۹:۵۲ کد : ۲۲۷۱۷ اخبار و اطلاعیه‌ها

ضمن عرض تبریک و خیر مقدم به پذیرفته شدگان بدون آزمون استعدادهای درخشان در مقطع کارشناسی ارشد در سال تحصیلی ۱۴۰۱-۱۴۰۰، به اطلاع می‌رساند؛ بازه زمانی ثبت نام غیرحضوری از روز دوشنبه ۰۳/‏۰۸/‏۱۴۰۰‬ لغایت چهارشنبه ۰۵/‏۰۸/‏۱۴۰۰ به صورت همزمان با پذیرفته شدگان آزمون سراسری می‌باشد.

- لازم است پذیرفته شدگان محترم ضمن مراجعه به سامانه reg.ut.ac.ir نسبت به ثبت نام اقدام نمایند.

- زمان ثبت نام حضوری توسط پردیس / دانشکدگان / دانشکده محل قبولی متعاقباً اعلام خواهد شد.

خواهشمند است در صورت بروز هرگونه مشکل سیستمی و همچنین جهت پاسخگویی به سوالات احتمالی از طریق ایمیل سامانه پشتیبانی مرکز انفورماتیک به آدرس its3@ut.ac.ir مکاتبه و اقدام فرمائید.‌‌‌‌‌‌

در ضمن پیامک تاییدیه قبل از شروع ثبت نام ارسال خواهد شد.