اطلاعیه دانشگاه تهران در خصوص نحوه پذیرش دانشجوی دکتری تخصصی (Ph.D) سال تحصیلی 96-1395 (اطلاعیه شماره۱)

۲۶ اسفند ۱۳۹۴ | ۱۵:۲۸ کد : ۳۰۳۲ اخبار و اطلاعیه‌ها

دانشگاه تهران در راستای تحقق رسالت خود مبنی بر گسترش دوره‌های تحصیلات تکمیلی به ویژه در مقطع دکتری تخصصی برای سال تحصیلی ۹۶-۱۳۹۵ از بین متقاضیان چند برابر ظرفیت در آزمون برگزار شده سازمان سنجش آموزش کشور، مطابق جدول پیوست از طریق ارزیابی تخصصی، مصاحبه و بررسی سوابق تحصیلی اقدام به پذیرش د انشجو می‌نماید.

- تاریخ ارزیابی تخصصی، مصاحبه و بررسی سوابق علمی طی اطلاعیه‌های بعدی، از طریق همین سایت اعلام خواهد گردید.
‌- به داوطلبان محترم توصیه می‌گردد جهت دریافت اطلاعات تکمیلی به سایت دانشگاه تهران و پردیس / دانشکده‌های مربوطه مراجعه متناوب داشته باشند.

ضرائب (آخرین تغییرات، 6 اردیبهشت 1395)

نظر شما :