اطلاعیه دانشگاه تهران در خصوص نحوه پذیرش دانشجوی دکتری تخصصی (Ph.D) سال تحصیلی 96-1395 (اطلاعیه شماره2)

۰۸ اردیبهشت ۱۳۹۵ | ۰۹:۳۸ کد : ۳۱۲۱ اخبار و اطلاعیه‌ها

اطلاعیه ثبت نام معرفی شدگان دکتری سال تحصیلی ۹۶-۱۳۹۵ دانشگاه تهران (اطلاعیه شماره۲)

بدینوسیله به اطلاع آن دسته از داوطلبین دوره دکتری تخصصی Ph.D سال ۹۵ که جهت مرحله دوم از طریق سازمان سنجش آموزش کشور به دانشگاه تهران معرفی شده‌اند می‌رساند:
ثبت نام داوطلبین از تاریخ ۹۵/۰۲/۱۱ لغایت ۹۵/۰۲/۱۵ از طریق راهنمای سامانه جامع آموزش دانشگاه صورت می‌پذیرد.

*** توجه***: در صورت بروز هر گونه تغییر در دستور‌العمها، جداول و... مراتب از طریق این سایت اطلاع‌رسانی می‌گردد، لذا ضروری است متقاضیان پیش از انجام هر اقدام، آخرین وضعیت ثبت نام را از طریق سایت معاونت آموزشی دانشگاه تهران، پی‌گیری نمایند (آخرین تغییرات:12 اردیبهشت ۹۵).

پیوستها:
-دستورالعمل نهایی دکتری ۹۵- مورخ ۷ اردیبهشت
-جدول زمانبندی و حد نصاب دکتری ۹۵
-جدول نشانی پردیس‌ها و دانشکده‌ها
-صورتجلسه ارزیابی دکتری ۹۵- مورخ ۷ اردیبهشت
-فرم ارزیابی دکتری ۹۵
-مواد و ضرایب
(آخرین تغییرات :۱۱ اردیبهشت ۹۵)
- مصوبه هیأت امناء دانشگاه در خصوص شهریه دوره‌های دکتری تخصصی (نوبت دوم و پردیس‌های خودگردان) ‌

نظر شما :