اطلاعیه ویژه متقاضیان انتقال به صورت میهمان در دانشگاه تهران در مقاطع کارشناسی پیوسته و دکتری عمومی دامپزشکی (با پرداخت هزینه میهمانی) در سال تحصیلی 96-1395 (اطلاعیه شماره 1)

۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۵ | ۰۹:۰۱ کد : ۳۱۵۰ اخبار و اطلاعیه‌ها

باسمه تعالی

قابل توجه متقاضیان انتقال به صورت میهمان در دانشگاه تهران در مقاطع کارشناسی پیوسته و دکتری عمومی دامپزشکی در سال تحصیلی ۹۶-۱۳۹۵ (اطلاعیه شماره۱):

۱-دانشگاه تهران از پذیرش هرگونه تقاضای انتقال معذور می‌باشد و تقاضاهای ارسالی در این ارتباط مورد رسیدگی قرار نمی‌گیرند.

۲- دانشجوی متقاضی میهمانی می‌باید ضمن پرداخت هزینه رسیدگی به درخواست میهمانی در دانشگاه تهران و طبق اطلاعیه‌های متعاقب، مدارک مربوط به مواردی را که در سامانه نقل و انتقال وزارتخانه به عنوان علت انتقال مطرح نموده و مستندات مربوط به دلایل میهمانی را در تاریخهای اعلام شده در اطلاعیه‌های دانشگاه تهران، درسامانه دانشگاه بارگذاری نماید.

۳- دانشگاه تهران از پذیرش و بررسی درخواستهای دانشجویان متقاضی میهمانی مقطع کاردانی، مقطع کارشناسی ناپیوسته، دوره نوبت دوم مقطع کارشناسی پیوسته، غیرانتفاعی، علمی- کاربردی، فنی- حرفه‌ای، دانشگاه آزاد اسلامی، نیمه حضوری و غیر حضوری به علت عدم دایر بودن این دوره ها در دانشگاه تهران معذور است.

۴- بررسی درخواست دانشجوی میهمان منوط به گذراندن حداقل ۱۴ واحد درسی (از دروس دوره تحصیلی) با معدل کل حداقل ۰۰/ ۱۳ در دانشگاه مبداء می باشد.

۵- ضروری است عنوان رشته دانشجوی متقاضی کاملاً با عنوان رشته مندرج در دفترچه انتخاب رشته سازمان سنجش آموزش کشور در سال مربوط (دفترچه شماره ۲) دانشگاه تهران منطبق باشد.

۶- زمانبندی ورود اطلاعات از سوی دانشجویان متقاضی و دانشگاه‌های مبداء به صورت دقیق رعایت گردد. دانشگاه تهران از رسیدگی به تقاضاهای رسیده بعد از تاریخ اعلام شده معذور خواهد بود.

۷- در صورت موافقت با میهمانی دانشجوی متقاضی حایز شرایط، پرداخت هزینه انتقال به صورت مهمان وی در نیمسال مربوط الزامی است.

۸- دانشگاه تهران از پذیرش هر گونه تقاضای نقل و انتقال و میهمان در مقاطع تحصیلات تکمیلی جداً معذور است.

اداره کل خدمات آموزشی