اطلاعیه ثبت نام معرفی شدگان چند برابر ظرفیت متمم دکتری سال تحصیلی ۹۶-۱۳۹۵ کلیه رشته های حقوق پردیس فارابی (قم) دانشگاه تهران - اطلاعیه شماره (۸)

۱۶ خرداد ۱۳۹۵ | ۱۵:۴۹ کد : ۳۲۶۹ اخبار و اطلاعیه‌ها

بدینوسیله به اطلاع آن دسته از داوطلبین کلیه رشته های حقوق پردیس فارابی (قم)  دوره دکتری تخصصی Ph.D سال ۹۵ که جهت مرحله دوم (بصورت متمم) از طریق سازمان سنجش آموزش کشور به دانشگاه تهران معرفی شده‌اند می‌رساند:

ثبت نام داوطلبین محترم از تاریخ 17/ 3/ 1395 لغایت 20/ 3/ 1395 از طریق سامانه جامع آموزش دانشگاه صورت می‌پذیرد.

خواهشمند است پس از انجام ثبت نام الکترونیکی با مراجعه به وبگاه پردیس فارابی (قم)  , نسبت به کسب اطلاعات بیشتر در خصوص زمان و مکان ارزیابی مرحله دوم آزمون اقدام نمایند.