مصوبه مربوط به عدم برگزاری دوره تابستان سال ۱۳۹۵ در دانشگاه تهران و شرایط مهمانی دانشجویان مقطع کارشناسی و دکتری عمومی دامپزشکی سال ۱۳۹۵ در دانشگاههای دیگر

۰۶ تیر ۱۳۹۵ | ۱۳:۳۲ کد : ۳۳۲۴ اخبار و اطلاعیه‌ها

براساس مصوبه جلسه مورخ ۱/ ۴ /۱۳۹۵ کمیته منتخب شورا و طبق مصوبا ت قبلی شورای آموزشی دانشگاه، در تابستان سال ۱۳۹۵ در دانشگاه تهران دوره تابستانی برگزار نمی‌‌گردد، لیکن دانشجویان مقاطع کارشناسی و دکتری عمومی دانشگاه تهران می‌توانند با رعایت موارد ذیل به دانشگاه‌های دولتی دیگر جهت گذراندن دوره تابستانی معرفی شوند:
۱- معرفی دانشجویان شاغل به تحصیل (مجاز به ادامه تحصیل) متقاضی اخذ واحدهای درسی به دانشگاه‌های دولتی شهر تهران و خارج از شهر تهران که مجری دوره به صورت تمام وقت و حضوری هستند (دوره‌های مجازی و نیمه وقت قابل قبول نمی‌باشد) با تأیید گروه آموزشی مربوط بلامانع است.
۲- تعداد واحدهای انتخابی دانشجوی متقاضی (سهمیه عادی) حداکثر ۶ واحد و برای دانشجوی شاهد و ایثارگر (بر اساس آیین نامه جدید دانشجویان شاهد و ایثارگر) به شرط اتمام کلیه واحدهای دوره تحصیلی و دانش آموختگی حداکثر ۱۰ واحد (طبق آیین نامه جدید تسهیلات آموزشی دانشجویان شاهد و ایثارگر) می‌باشد.
۳- درصورت ثبت نام دانشجو در دوره تابستانی با پرداخت شهریه در دانشگاه مقصد هیچ‌گونه هزینه‌ای توسط دانشگاه تهران پرداخت نمی‌گردد.
۴- دروس انتخابی در دانشگاه مقصد باید از نظر سرفصل درسی و تعداد واحد منطبق با برنامه مصوب در دانشگاه تهران باشد.
۵- ثبت دروس انتخابی در فرم معرفی انتقال به صورت مهمان دوره تابستانی با تأیید گروه آموزشی و معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی / علمی دانشکده / پردیس / مرکز / موسسه مربوط برای ارسال به دانشگاه مقصد الزامی است.
۶- درصورت تغییر دروس معرفی شده در دانشگاه مقصد مراتب باید توسط دانشجوی متقاضی پیگیری و به تأیید گروه آموزشی مربوط در پردیس / دانشکده / مرکز / موسسه در ابتدای دوره برسد؛ در غیر این صورت دروس گذرانده شده قابل پذیرش نبوده و از درجه اعتبار ساقط است.
۷- نمرات کمتر از ۱۲ (صفر الی۹۹/ ۱۱) برای کلیه سهمیه‌ها، قابل قبول نمی‌باشد و دانشجو موظف است آنها را مجدداً اخذ کرده و بگذراند.
۸- معرفی دانشجوی سهمیه عادی (غیر شاهد و ایثارگر) مقطع کارشناسی ورودی سال ۱۳۹۱ (و پس از آن) برای اخذ حداکثر ۸
واحد درسی در دوره تابستانی سال تحصیلی جاری «به شرط دانش آموختگی» بلامانع است.