اطلاعیه در خصوص مقررات گذراندن درس به صورت معرفی به استاد در مقاطع کارشناسی و دکتری حرفه‌ای

۱۲ تیر ۱۳۹۵ | ۰۸:۵۷ کد : ۳۳۲۸ اخبار و اطلاعیه‌ها

به اطلاع می‌رساند در مقاطع کارشناسی و دکتری حرفه‌ای گذراندن درس به صورت معرفی به استاد برای ورودیهای سال 1390 و قبل از آن «فقط یک درس» به شرط اتمام واحدهای دوره و دانش‌آموختگی و برای ورودیهای سال 1391 و پس از آن (صرفاً مقطع کارشناسی)  فقط دو درس با همان شرایط امکان‌پذیر است. بر این اساس انجام درخواست دانشجوی ورودی سال 1390 و قبل از آن مبنی  بر گذراندن بیش از یک درس و ورودیهای سال 1391و پس از آن بیش از دو درس به صورت معرفی به استاد امکان‌پذیر نیست.
در ضمن براساس آیین نامه آموزشی در صورت ثبت نام دانشجو برای دوره تابستانی در سال 1395 اخذ همزمان درس یا دروس به صورت معرفی به استاد مجاز نمی باشد.
شایان ذکر است صرفاً وضعیت دانشجویان کارشناسی که در آزمون کارشناسی ارشد سال 1395 پذیرفته شده باشند در کمیسیون بررسی موارد خاص دانشگاه برای مجوز دو درس به صورت معرفی به استاد قابل بررسی خواهد بود.

معاونت آموزشی دانشگاه