قابل توجه دانشجویان متقاضی میهمانی در سال تحصیلی ۹۶-۱۳۹۵ دانشگاه تهران- اطلاعیه شماره (۳)

۰۵ مرداد ۱۳۹۵ | ۱۴:۲۳ کد : ۳۳۷۶ اخبار و اطلاعیه‌ها

دانشجویان دوره روزانه مقطع کارشناسی و دوره روزانه و نوبت دوم مقطع دکتری عمومی دامپزشکی که متقاضی میهمانی در دانشگاه تهران در سال تحصیلی 96-1395 هستند و دارای «کد رهگیری از سامانه نقل و انتقال وزارت علوم، تحقیقات و فناوری» می‌باشند، لازم است برای ثبت درخواست در سامانه میهمانی دانشگاه تهران مراجعه و درخواست خود را ثبت و مدارک لازم را با توجه به دلایل اعلام شده برای میهمانی «حداکثر تا تاریخ 11/ 5/ 1395» بارگذاری نمایند.

فایل راهنمای ثبت نام متقاضیان میهمان در دانشگاه تهران

توجه:
الف- لینک
سامانه میهمانی دانشگاه تهران صرفاً با مرورگر IE قابل دسترسی است.
ب- ثبت درخواست توسط متقاضیان در سامانه مذکور صرفاً به جهت بررسی درخواست توسط دانشگاه صورت می‌گیرد و به هیچ عنوان دلیلی بر پذیرش دانشجو در این دانشگاه بعنوان میهمان، نخواهد بود.
ج- مبلغ پرداختی توسط متقاضیان از طریق سامانه پرداخت الکترونیک، صرفاً هزینه بررسی درخواست آنان توسط این دانشگاه بوده و غیر قابل استرداد می‌باشد.