اطلاعیه ثبت نام معرفی شدگان مرحله تکمیل ظرفیت دکتری سال تحصیلی ۹۶-۱۳۹۵ دانشگاه تهران در پردیسهای البرز و کیش- اطلاعیه شماره (۱)

۱۴ آذر ۱۳۹۵ | ۱۴:۵۰ کد : ۳۶۷۱ اخبار و اطلاعیه‌ها

بدینوسیله به اطلاع آن دسته از داوطلبین دوره دکتری تخصصی (Ph.D) سال ۹۵ تکمیل ظرفیت که جهت مرحله دوم از طریق سازمان سنجش آموزش کشور به دانشگاه تهران معرفی شده‌اند می‌رساند، ثبت نام داوطلبین مذکور از تاریخ ۹۵/۰۹/۱۷ لغایت ۹۵/۰۹/۲۰ از طریق سامانه جامع آموزش دانشگاه صورت می‌پذیرد.

***** لازم است در ثبت نام الکترونیکی و بارگذاری مدارک آموزشی و پژوهشی دقت لازم و کامل به عمل آید. جهت کسب اطلاعات تکمیلی به سایت پردیسهای البرز و کیش مراجعه نمایید.

-دستورالعمل دانشگاه تهران در خصوص نحوه پذیرش دانشجوی دکتری تخصصی (Ph.D) در سال تحصیلی 96 - 1395 (مرحله تکمیل ظرفیت)

-برنامه زمانی مصاحبه تکمیل ظرفیت دکتری سال 95

-فرم ارزیابی دکتری تخصصی سال 95