۱۹ بهمن ۱۳۹۵ | ۱۰:۱۴ کد : ۳۸۳۵ اخبار و اطلاعیه‌ها

به اطلاع دانشجویان ایرانی و دارندگان پذیرش قطعی از دانشگاه‌های برتر ایالات متحده که اخیراً به دستور رئیس جمهور آمریکا از ورود و ادامه تحصیل در دانشگاه‌های آن کشور منع شده‌اند، می‌رساند که امکان ادامه تحصیل آنها براساس ضوابط و مقررات دانشگاه تهران فراهم شده است. متقاضیان می‌توانند تا تاریخ ۱۸/‏ ۱۲/‏ ۱۳۹۵‬ مدارک مورد نیاز شامل اصل پذیرش، سوابق تحصیلی دوره‌های پیشین و نامه حمایت مالی خود را به حوزه پذیرش دانشجویان ایرانی انتقالی خارج از کشور معاونت پایش و فناوری اداره کل خدمات آموزشی دانشگاه تهران واقع در خیابان انقلاب، خیابان ۱۶ آذر، نبش خیابان نصرت و یا به آدرس الکترونیکی Ed_affairs@ut.ac.ir ارسال نمایند؛ ضمناً در صورت نیاز به اطلاعات بیشتر با شماره‌های ۶۱۱۱۳۲۹۸ و ۶۱۱۱۳۲۳۰ تماس حاصل فرمایند.