اطلاعیه دانشگاه تهران در خصوص نحوه پذیرش دانشجوی دکتری تخصصی (Ph.D) سال تحصیلی ۹۷-۹۶ (اطلاعیه شماره ۱)

۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۶ | ۱۵:۴۲ کد : ۴۱۲۵ اخبار و اطلاعیه‌ها

دانشگاه تهران در راستای تحقق رسالت خود مبنی بر گسترش دوره‌های تحصیلات تکمیلی به ویژه در مقطع دکتری تخصصی برای سال تحصیلی ۹۶-۹۷ از بین متقاضیان چند برابر ظرفیت در آزمون برگزار شده سازمان سنجش آموزش کشور، مطابق جدول پیوست از طریق ارزیابی تخصصی، مصاحبه و بررسی سوابق تحصیلی اقدام به پذیرش دانشجو می‌نماید.
تاریخ احتمالی ارزیابی تخصصی و نظر کمیته برگزار کننده مرحله دوم آزمون دکتری تخصصی (Ph.D) از روز شنبه ۱۰/‏ ۰۴/ ‏۹۶‬ لغایت پنجشنبه ۲۲/‏ ۰۴/‏ ۹۶‬ اعلام می‌گردد.
لازم به ذکر است ثبت نام داوطلبان از طریق
سامانه جامع آموزش دانشگاه تهران به صورت الکترونیکی صورت می‌پذیرد. داوطلبان محترم برای کسب اطلاعات تکمیلی متعاقباً به همین سایت و نیز پردیس / ‏‬ دانشکده‌های مربوط مراجعه نمایند.

-دستورالعمل دانشگاه تهران در خصوص نحوه پذیرش دانشجوی دکتری تخصصی سال ۹۷- ۱۳۹۶

-لیست رشته / گرایشها

-جدول مواد و ضرایب آن دسته از رشته / ‏‬ گرایشهایی که شامل آزمون کتبی نیز می‌باشند

-فرم ارزیابی تخصصی و نظر کمیته برگزارکننده مرحله دوم آزمون دکتری تخصصی