امکان تکمیل مدارک در خصوص آن دسته از داوطلبانی که پرداخت الکترونیکی داشته اند( معرفی شدگان آزمون دکتری سال تحصیلی ۹۷-۱۳۹۶ دانشگاه تهران)- اطلاعیه شماره ۵

۳۱ خرداد ۱۳۹۶ | ۱۰:۱۷ کد : ۴۲۸۶ اخبار و اطلاعیه‌ها

پیرو اطلاعیه شماره (4)، بدینوسیله به اطلاع آن دسته از داوطلبان دوره دکتری تخصصی Ph.D سال ۱۳۹۶ که جهت مرحله دوم از طریق سازمان سنجش آموزش کشور به دانشگاه تهران معرفی شده «و از طریق سامانه جامع آموزشی ثبت نام  و هزینه را پرداخت نموده اند ولی موفق به تکمیل مدارک و تأییدیه ثبت نام الکترونیکی  نشده اند» می‌رساند، از روز چهارشنبه مورخ 31/ 3/ 1396‬ ‬ لغایت جمعه  مورخ 2/ 4/ 1396‬ امکان تکمیل مدارک و ثبت نام نهایی مهیا شده است. شایان ذکر است مهلت مذکور جهت ویرایش مدارک، تمدید نخواهد شد.