اعلام نتایج اولیه کارشناسی ارشد بدون آزمون (استعداد درخشان)سال تحصیلی ۹۷-۱۳۹۶دانشگاه تهران(اطلاعیه شماره ۱)

۲۵ تیر ۱۳۹۶ | ۱۱:۳۴ کد : ۴۳۷۲ اخبار و اطلاعیه‌ها

با عنایت به اتمام مرحله ارزیابی متقاضیان استفاده از سهمیه استعدادهای درخشان برای ادامه تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد بدون آزمون سال تحصیلی ۹۷-۹۶، به اطلاع کلیه متقاضیان کارشناسی ارشد بدون آزمون (استعدادهای درخشان) سال ۹۶ می‌رساند، نتایج اولیه ارزیابی برخی از پردیس / دانشکده ها بشرح فایل ذیل می‌باشد. نتایج پردیس / دانشکده‌های دیگر، متعاقباً از همین طریق اعلام خواهد شد.

ضمناً به اطلاع کلیه پذیرفته شدگان مقطع کارشناسی ارشد بدون آزمون سال ۹۶ می‌رساند قطعی شدن پذیرش، منوط به تأیید صلاحیت عمومی و تأیید سازمان سنجش آموزش کشور خواهد بود. زمان و نحوه ثبت نام متعاقباً اطلاع رسانی خواهد شد.

-نتایج اولیه ارزیابی

معاونت آموزشی دانشگاه