اطلاعیه در خصوص شرکت در آیین ورودی نودانشجویان پذیرفته شده مقطع کارشناسی و دکتری عمومی دامپزشکی دانشگاه تهران در سال تحصیلی ۹۷-۱۳۹۶- اطلاعیه شماره ۲

۲۵ شهریور ۱۳۹۶ | ۱۷:۲۴ کد : ۴۵۶۰ اخبار و اطلاعیه‌ها

از تمامی پذیرفته شدگان دعوت می‌شود پس از انجام ثبت نام الکترونیکی، روز چهارشنبه مورخ ۲۹/ ۶/ ۱۳۹۶ از ساعت ۳۰: ۷ الی ۰۰: ۸ صبح برای شرکت در آئین ورودی نودانشجویان دانشگاه تهران به نشانی: خیابان انقلاب پردیس مرکزی دانشگاه تهران مراجعه نمایند. برای سهولت در حضور مقتضی است بر اساس جدول زیر از درهای ورودی دانشگاه استفاده نمایند:

رشته / پردیس / دانشکده

محل مراجعه

ابوریحان، هنرهای زیبا، کشاورزی و منابع طبیعی، دامپزشکی، فارابی قم، حقوق، ادبیات و علوم انسانی، الهیات، زبانهای خارجی

سردر اصلی دانشگاه تهران (خیابان انقلاب)

پردیس دانشکده‌های فنی

در غربی دانشگاه تهران (خیابان ۱۶ آذر، روبروی خیابان ادوارد براون)

علوم، اقتصاد، جغرافیا، روانشناسی، مدیریت، علوم اجتماعی

در شرقی دانشگاه تهران (خیابان قدس، روبروی خیابان طالقانی)

1. همزمان با برگزاری آئین نودانشجویان برنامه ویژه ای برای والدین محترم نودانشجویان پیش بینی شده است که شامل ارائه مشاوره توسط متخصصان این رشته می‌باشد.
  2. مراحل ثبت نام حضوری و ارائه مدارک مورد نیاز بر اساس برنامه زمان بندی اعلام شده توسط آموزش دانشگاه و پردیس / دانشکده مربوط (محل قبولی) پس از اتمام آئین نودانشجویان انجام خواهد شد.
  3. برای ورود همراهان نودانشجویان (والدین محترم) به دانشگاه ارائه مدارک رسمی احراز هویت (کارت ملی، شناسنامه عکسدار و...) الزامی است.