اطلاعیه چهارم در خصوص پذیرش دانشجو در دوره کارشناسی ارشد از طریق شیوه نامه در پردیس‌های بین المللی کیش و ارس دانشگاه تهران (سال تحصیلی ۹۷-۱۳۹۶)

۲۹ شهریور ۱۳۹۶ | ۱۴:۳۴ کد : ۴۵۸۵ اخبار و اطلاعیه‌ها

به اطلاع متقاضیان پذیرش در دوره کارشناسی ارشد ناپیوسته از طریق شیوه نامه در پردیس‌های بین المللی کیش و ارس دانشگاه تهران برای سال تحصیلی ۹۷-۱۳۹۶ می‌رساند، حداکثر امکان انتخاب رشته برای هر داوطلب، دو رشته تحصیلی می‌باشد.
شایان ذکر است که انتخابهای بعدی (بیش از دو مورد انتخاب رشته) غیر معتبر محسوب گردیده و بطور خودکار در مرحله مصاحبه حذف خواهد شد.

همچنین به اطلاع می‌رساند مهلت درخواست ثبت نام تا تاریخ 12/ 7/ 1396 تمدید شده است.

***تذکر مهم: در صورت عدم رعایت حد نصاب مذکور در انتخاب رشته توسط متقاضیان، دانشگاه هیچ گونه مسئولیت ناشی از عواقب آن را بعهده نخواهد گرفت.