اطلاعیه در خصوص پذیرفته شدگان انتقالی براساس آیین نامه انتقال فرزندان اعضای محترم هیات علمی برای آزمون سراسری سال ۱۳۹۶- سری دوم

۱۱ مهر ۱۳۹۶ | ۱۲:۲۶ کد : ۴۶۳۱ اخبار و اطلاعیه‌ها

ضمن خیر مقدم به پذیرفته شدگان انتقالی براساس آیین نامه انتقال فرزندان اعضای محترم هیات علمی برای آزمون سراسری  سال 1396 که اسامی آنان از سازمان سنجش آموزش کشور در تاریخ 1396/7/5 واصل گردیده است (سری دوم) می‌رساند، ثبت نام غیرحضوری ازطریق سامانه ثبت نام دانشجویان ورودی جدید دانشگاه تهران و ثبت نام حضوری در محل پردیس/ دانشکده مربوط صورت می‌گیرد. شایان ذکر است که مهلت ثبت نام تا روز چهارشنبه مورخ 12/ 7/ 1396 تمدید گردیده است. پذیرفته شدگان چنانچه هر گونه سوالی در رابطه با امور ثبت نام داشته باشند می‌توانند در ایام ثبت نام با ورود به سامانه مذکور پی‌گیری نمایند.