همایش مدیران گروههای آموزشی دانشگاه روز دوشنبه مورخ ۱۳۹۶/۷/۱۷ برگزار گردید

۱۶ آبان ۱۳۹۶ | ۰۹:۵۶ کد : ۴۷۹۰ اخبار و اطلاعیه‌ها

همایش مدیران گروه‌های آموزشی در روز دوشنبه مورخ ۱۷/‏۰۷/‏۹۶‬ ساعت ۱۵ تا ۱۸ در تالار شهید دهشور پردیس علوم برگزار گردید. در این همایش به ترتیب آقایان دکتر حسینی معاون محترم آموزشی دانشگاه و دکتر صدیق معاون محترم برنامه ریزی و فناوری اطلاعات به ایراد سخنرانی پرداختند. سپس جلسه پرسش و پاسخ با حضور هیأت رئیسه محترم دانشگاه (آقایان دکتر محمود نیلی احمدآبادی ریاست محترم دانشگاه، دکتر حسینی معاون محترم آموزشی دانشگاه، دکتر رحیمیان معاون محترم پژوهشی دانشگاه، دکتر صدیق معاون محترم برنامه ریزی و فناوری اطلاعات، دکتر یزدانی معاون محترم اداری و مالی دانشگاه و دکتر قهرمانی معاون محترم بین الملل دانشگاه تشکیل و حدود ۲ ساعت به پرسش‌های مدیران محترم گروه‌های آموزشی در زمینه‌های مختلف از جمله مباحث بین رشته‌ای، ترفیع، ارتقا و... پاسخ داده شد.