اطلاعیه دانشگاه تهران در خصوص نحوه پذیرش دانشجویان معرفی شده دکتری تخصصی ( Ph.D ) پژوهشگاه (منحل شده) شاخص پژوهش در سال تحصیلی ۹۷_-۹۶ (اطلاعیه شماره ۱)

۲۲ آذر ۱۳۹۶ | ۰۹:۰۱ کد : ۴۹۶۷ اخبار و اطلاعیه‌ها

دانشگاه تهران پیرو اطلاعیه مورخ ۳۰/‏۰۸/‏۹۶‬ سازمان سنجش آموزش کشور در خصوص معرفی دانشجویان پژوهشگاه (منحل شده) شاخص پژوه در مقطع دکتری تخصصی برای سال تحصیلی ۹۶-۹۷ از بین معرفی شدگان با شرایط زیر و از طریق ارزیابی تخصصی، مصاحبه و بررسی سوابق تحصیلی اقدام به پذیرش دانشجو می‌نماید:

-پردیس فارابی این دانشگاه، به دلیل عدم پذیرش دانشجو در قالب پردیس‌های خود گردان، در رشته‌های مدیریت منابع انسانی و کارآفرینی (کدرشته محل‌های ۷۰۲۳ و ۷۰۱۹) پذیرش نخواهد داشت.

-به دلیل عدم پذیرش دانشجو در رشته آینده پژوهی، پردیس‌های کیش و البرز (کد رشته محل‌های ۷۰۱۱ و ۷۰۱۲) پذیرش نخواهند داشت.

-پذیرش پردیس البرز و پردیس کیش صرفاً در کدرشته محل‌های ۷۰۰۳ (جغرافیا و برنامه ریزی شهری) ۷۰۲۰ (مدیریت منابع انسانی) ۷۰۱۷ (کارآفرینی) واز طریق بررسی سوابق آموزشی- پژوهشی خواهد بود.

مهم: در صورت پذیرش؛ دانشجویان موظف به گذراندن کلیه واحدهای آموزشی و پژوهشی بوده و هیچکدام از واحدهای گذرانده در پژوهشگاه معادل سازی نخواهد شد. همچنین پرداخت شهریه مطابق با تعرفه پردیس‌های فوق الزامی می‌باشد.