اطلاعیه ثبت نام غیر حضوری و حضوری پذیرفته شدگان آزمون داخلی مقطع دکتری تخصصی پردیس ارس دانشگاه تهران در نیمسال دوم سال تحصیلی ۹۷-۹۶

۲۲ فروردین ۱۳۹۷ | ۱۶:۲۶ کد : ۵۴۸۴ اخبار و اطلاعیه‌ها

ضمن خیر مقدم و تبریک به پذیرفته شدگان (مشروط به تأیید صلاحیت عمومی) آزمون داخلی مقطع دکتری پردیس ارس در نیمسال دوم سال تحصیلی ۹۷-۹۶، بازه زمانی ثبت نام غیر حضوری و حضوری بشرح ذیل اعلام می‌گردد:
تاریخ ثبت نام غیر حضوری: روزهای پنج شنبه و جمعه مورخ ۲۳ و
۲۴ فروردین ۹۷ از طریق ورود به سامانه ثبت نام دانشجویان ورودی جدید دانشگاه تهران.
تاریخ ثبت نام حضوری: روزهای چهار شنبه، پنج شنبه و جمعه مورخ ۲۹، ۳۰ و ۳۱ فروردین
۹۷ در محل پردیس مذکور با همراه داشتن مدارک اعلام شده جهت ثبت‌نام غیرالکترونیکی (حضوری).
پذیرفته شدگان محترم می‌توانند جهت کسب اطلاعات تکمیلی به سایت پردیس ارس مراجعه نمایند.

شروع کلاس‌ها: نیمسال دوم سال تحصیلی ۹۷- ۱۳۹۶ مورخ ۳۰ فروردین ۹۷ می‌باشد.
تذکر: پیش از ثبت‌نام الکترونیکی به سامانه ثبت نام دانشجویان ورودی جدید دانشگاه تهران مراجعه نموده و با انتخاب گزینه «مقطع تحصیلی»، راهنمای تعبیه شده را مطالعه و مراحل را طبق آن طی نمایید.