آگهی پذیرش بدون آزمون با استفاده از سهمیه استعدادهای درخشان در مقطع دکتری تخصصی (Ph.D) سال تحصیلی ۱۳۹۸- ۱۳۹۷

۰۵ اردیبهشت ۱۳۹۷ | ۱۱:۱۸ کد : ۵۵۵۰ اخبار و اطلاعیه‌ها

دانشگاه تهران در اجرای سیاستهای هدایت و حمایت از دانشجویان برتر برای ورود به دوره دکتری تخصصی، با استناد به آیین‌نامه‌های شورای هدایت استعدادهای درخشان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و مصوبات داخلی دانشگاه، از بین دانش‌آموختگان و دانشجویان نیمسال آخر مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه‌های مشمول این فراخوان (مندرج در شیوه‌نامه پیوست)، با رعایت کامل شرایط اعلام شده برای سال تحصیلی ۹۸- ۱۳۹۷ در کلیه رشته‌های دارای پذیرش مقطع دکتری تخصصی از طریق آزمون سازمان سنجش آموزش کشور، بصورت مازاد برظرفیت پذیرش روزانه، دانشجو می‌پذیرد. ضروری است متقاضیان در صورت احراز شرایط طبق شیوه‌نامه پیوست، نسبت به ثبت نام و بارگذاری اطلاعات در سامانه جامع آموزش دانشگاه تهران (ems1.ut.ac.ir) از تاریخ ۱۷/‏ ۲/‏ ۱۳۹۷‬ حداکثر تا تاریخ ۳۱/ ۲/ ۱۳۹۷ اقدام نمایند.
**توجه: اقدامی در خصوص درخواستهای واصله پس از تاریخ ۳۱/ ۲/ ۱۳۹۷، از سوی این دانشگاه متصور نمی‌باشد.

جهت کسب اطلاعات بیشتر فایل ذیل را دانلود نمایید:

فایل ۱- شیوه‌نامه پذیرش دانشجوی مقطع دکتری تخصصی با استفاده از سهمیه استعدادهای درخشان

فایل ۲- راهنمای فراخوان

((در پاسخ به سوالات مکرر متقاضیان به اطلاع میرساند همانگونه که در راهنمایی فراخوان عنوان شده شناسه پرداخت ۱۱۳۰ میباشد.))

جهت هرگونه سوال در این ارتباط از طریق ایمیل ذیل با مدیر دفتر استعدادهای درخشان مکاتبه نمایید:

talent@ut.ac.ir