زمان و مکان مصاحبه متقاضیان ورود به مقطع دکتری (Ph.D) سال تحصیلی ۱۳۹۸-۱۳۹۷ از طریق سهمیه استعدادهای درخشان (بدون آزمون)

۱۲ خرداد ۱۳۹۷ | ۰۷:۵۵ کد : ۵۷۷۲ اخبار و اطلاعیه‌ها

بدینوسیله به اطلاع متقاضیان ورود به مقطع دکتری (Ph.D) سال تحصیلی ۱۳۹۸-۱۳۹۷ از طریق سهمیه استعدادهای درخشان (بدون آزمون) که بر اساس شیوه نامه پذیرش دارای حداقل شرایط لازم میباشند میرساند ضروری است جهت مصاحبه و ارزیابی تخصصی با در دست داشتن مدارک و مستندات آموزشی و پژوهشی (قید شده در شیوه نامه)، طبق جدول زمانبندی زیر به پردیس / دانشکده‌های مربوطه مراجعه نمایند. مصاحبه متقاضیان استعدادهای درخشان همزمان با مصاحبه معرفی شدگان آزمون دکتری برگزار می‌گردد و متقاضیان می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر در این مورد به سایت پردیس / ‏‬ دانشکده های مربوطه مراجعه نمایند.

-جدول زمانبندی

- شیوه نامه