تمدید بازه ثبت نام معرفی شدگان آزمون دکتری سال تحصیلی ۹۸-۱۳۹۷ دانشگاه تهران

۳۰ خرداد ۱۳۹۷ | ۱۴:۵۹ کد : ۵۸۴۷ اخبار و اطلاعیه‌ها

اطلاعیه شماره (۳)

پیرو اطلاعیه شماره (۲) بدینوسیله به اطلاع آن دسته از داوطلبین دوره دکتری تخصصی Ph.D سال ۱۳۹۷ که در مرحله دوم آزمون از طریق سازمان سنجش آموزش کشور به دانشگاه تهران معرفی شده و تا کنون موفق به ثبت نام الکترونیکی در سامانه جامع آموزشی دانشگاه نگردیده‌اند, می‌رساند: از روز پنج شنبه مورخ ۳۱/‏۰۳/‏۱۳۹۷‬ ‬ ‬ لغایت جمعه مورخ ۰۱/‏۰۴/‏۱۳۹۷‬ ثبت نام مرحله دوم ارزیابی از طریق سامانه جامع آموزش دانشگاه تمدید می‌گردد. داوطلبین محترم برای کسب اطلاعات تکمیلی می توانند به وبگاه معاونت آموزشی دانشگاه تهران admission.ut.ac.ir مراجعه نمایند. شایان ذکر است مهلت مذکور به هیچوجه تمدید نخواهد شد و کلیه داوطلبان در تاریخ مقرر موظف به انجام ثبت نام الکترونیکی در سایت مذکور بوده و می‌بایست با در دست داشتن تائیدیه ثبت نام الکترونیکی برای انجام مصاحبه به پردیس / دانشکده مربوط مراجعه نماید. در غیر اینصورت از انجام مصاحبه محروم خواهندشد.