اطلاعیه ثبت نام پذیرفته شدگان کارشناسی نیمه متمرکز رشته تربیت بدنی آزمون سراسری سال ۱۳۹۷

۲۹ دی ۱۳۹۷ | ۱۴:۱۷ کد : ۷۳۲۰ اخبار و اطلاعیه‌ها

ضمن عرض تبریک و خیر مقدم به پذیرفته شدگان مقطع کارشناسی رشته تربیت بدنی ۱۳۹۷، به اطلاع می‌رساند؛ بازه زمانی ثبت نام غیر حضوری و حضوری بشرح ذیل اعلام می‌گردد:

تاریخ ثبت نام غیر حضوری: روزهای جمعه و شنبه مورخ ۱۳۹۷/۱۱/۱۲ و ۱۳۹۷/۱۱/۱۳

تاریخ ثبت نام حضوری: روزهای شنبه و یکشنبه مورخ ۱۳۹۷/۱۱/۱۳ و ۱۳۹۷/۱۱/۱۴ (بر اساس نوبت اعلام شده از طریق پیامک به پذیرفته شدگان گرامی)

محل ثبت نام حضوری: دانشکده تربیت بدنی و علوم ورزشی به آدرس: تهران - انتهای خیابان کارگر شمالی - روبروی کوی دانشگاه -نبش خیابان شانزدهم

پذیرفته شدگان محترم لازم است جهت کسب اطلاعات بیشتر در خصوص مدارک لازم و نحوه انجام ثبت نام، به سامانه ثبت نام دانشجویان ورودی جدید دانشگاه تهران به آدرس reg.ut.ac.ir مراجعه و پس از مطالعه نسبت به ثبت نام خود اقدام نمایند.

پذیرفته شدگانی که در نیمسال قبل در یک رشته متمرکز پذیرفته شده و اصل مدارک تحصیلی خود را تحویل دانشگاه یا مؤسسه قبولی قبلی داده‌اند، در صورتی که اسکن مدارک را در اختیار ندارند لازم است حداقل تصویری خوانا از مدارک تحصیلی خود شامل ۱- کپی گواهی موقت یا‬ ‏مدرک پیش دانشگاهی ۲- کپی گواهی موقت‬ یا مدرک سهساله متوسطه ۳- کپی ریزنمرات پیش دانشگاهی ۴- کپی ریزنمرات سه ساله متوسطه را در زمان ثبت نام غیرحضوری در سیستم بارگذاری نموده و هنگام ثبت نامحضوری نیز به همراه داشته باشند. ضمناً رسید تاییدیه تحصیلی پیش دانشگاهی که برای دانشگاه قبلی اخذ شده برای دانشگاه تهران قابل قبول نبوده و پذیرفته شدهبایستی با مراجعه به دفاتر پیشخوان، تاییدیه تحصیلی پیش دانشگاهی خود را به نام دانشگاه تهران (دانشکده تربیت بدنی و علوم ورزشی) و به نشانی تهران - کارگر شمالی- روبروی کوی دانشگاه - پردیس شمالی - دانشکده تربیت بدنی و علوم ورزشی - کد پستی ۱۴۳۹۸۱۳۱۱۷، درخواست و رسید آن را در زمان ثبت نام غیرحضوری در سیستم بارگذاری نموده و هنگام مراجعه جهت ثبت نام حضوری نیز به همراه داشته باشد.