دومین اطلاعیه پذیرش استعدادهای درخشان در دوره کارشناسی ارشد سال تحصیلی ۹۹-۹۸

۰۹ بهمن ۱۳۹۷ | ۱۴:۱۶ کد : ۷۴۲۲ اخبار و اطلاعیه‌ها

پیرو اطلاعیه مورخ ۰۱/‏۰۸/‏۱۳۹۷‬ با موضوع پذیرش دانشجو از طریق آئین نامه استعداد درخشان در مقطع کارشناسی ارشد برای سال تحصیلی ۱۳۹۸-۱۳۹۷، به اطلاع می‌رساند بر اساس مصوبه مورخ ۳۱/‏۰۶/‏۱۳۹۷‬ شورای هدایت استعدادهای درخشان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و شورای آموزشی دانشگاه تهران از بین دانشجویان مقطع کارشناسی رتبه‌های اول تا سوم ورودی سال ۱۳۹۴ دانشگاه‌های مشمول این فراخوان (پیوست یک)، دانشجو می‌پذیرد. کلیه متقاضیان، از تاریخ ۱۸/‏۱۱/‏۱۳۹۷‬ تا ۲۶/‏۱۱/‏۱۳۹۷‬ فرصت دارند به سامانه جامع آموزش دانشگاه تهران (ems1.ut.ac.ir) مراجعه و نسبت به ثبت درخواست و بارگذاری فرم تکمیل شده تقاضا برای فقط رشته‌های مشمول این فراخوان (لیست پیوست) اقدام نمایند. متقاضیانی که در فراخوان اول تقاضای خود را ارائه کرده‌اند، مجاز به ثبت مجدد درخواست نمی‌باشند.

تذکر:

لازم بذکر است دانش آموختگان دانشگاه های دولتی که در جدول (پیوست یک) می باشند شامل فراخوان فوق می باشند.

جهت پرداخت الکترونیکی شناسه واریز ۱۱۳۰ می باشد.

‌‌‌‌

-لیست رشته های پذیرش استعداد درخشان

- فرم تقاضای پذیرش استفاده ازسهمیه استعدادهای درخشان

- آگهی و شیوه نامه پذیرش بدون آزمون استعدادهای درخشان (فراخوان اول)