اطلاعیه شماره ۱ پذیرش دانشجو در دوره دکتری از طریق شیوه نامه در پردیس بین المللی ارس دانشگاه تهران (نیمسال دوم سال تحصیلی ۹۸-۱۳۹۷)

۱۰ بهمن ۱۳۹۷ | ۱۳:۵۰ کد : ۷۴۳۵ اخبار و اطلاعیه‌ها

اطلاعیه شماره (۱)

(نیمسال دوم سال تحصیلی ۹۸-۱۳۹۷)

"پردیس ارس دانشگاه تهران بر اساس مجوز شماره ۲۸۳۹۰۵/۲۲/۲ مورخ ۰۸/‏۱۱/‏۱۳۹۷‬ مدیر کل محترم دفتر گسترش آموزش عالی ‬ وزارت علوم, تحقیقات و فناوری برای نیمسال دوم سال تحصیلی ۹۸-۱۳۹۷ در مقطع دکتری در بعضی از رشته ها از طریق بررسی سوابق آموزشی - پژوهشی و مصاحبه دانشجو می‌پذیرد. شیوه نامه دکتری پیوست می‌باشد.

ضمناٌ ثبت نام الکترونیکی از روز شنبه مورخ ۱۳/‏۱۱/‏۱۳۹۷‬ لغایت سه شنبه مورخ ۲۳/‏۱۱/‏۱۳۹۷‬ از طریق سامانه http://admission.ut.ac.ir صورت می‌پذیرد.

علاقمندان می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر به شیوه نامه (اصلاحیه) و یا به وبگاه پردیس بین المللی ارس مراجعه نمایند. "

شایان ذکر است کلیه داوطلبان موظفند در تاریخ های مقررفوق ثبت نام الکترونیکی نموده و پس از اقدام با در دست داشتن تائیدیه ثبت نام الکترونیکی برای انجام مصاحبه به پردیس بینالمللی ارس مراجعه نمایند. لازم به ذکر است در صورت عدم ثبت نام از انجام مصاحبه محروم خواهند شد.

-‌‌شیوه نامه (اصلاحیه)