نحوه اخذ دروس جبرانی ومحاسبه دریافت شهریه

۱۶ بهمن ۱۳۹۷ | ۱۴:۰۶ کد : ۷۴۹۲ اخبار و اطلاعیه‌ها

نحوه اخذ دروس جبرانی ومحاسبه دریافت شهریه

۱- دروس جبرانی صرفاً برای دانشجویانی که رشته مقطع قبلی (کارشناسی یا کارشناسی ارشد) آنان با مقطع بالاتر (کارشناسی ارشد یا دکتری) تجانس نداشته باشد با تشخیص گروه آموزشی قابل ارائه است.

۲- حداکثر دروس جبرانی قابل ارائه ۱۲ واحد می‌باشد و باید در ابتدای دوره و قبل از ارائه دروس اصلی، حداکثر تا نیمسال دوم ارائه گردد. در ارائه و انتخاب دروس اولویت با دروس جبرانی است.

۳- تکرار دروسی که دانشجو قبلاً در دوره کارشناسی یا کارشناسی ارشد گذرانده است، درصورتی که عنوان درس بر اساس سرفصل برنامه مصوب کارشناسی ارشد یا دکتری باشد، مجاز نیست.

۴- دروس جبرانی دوره کارشناسی ارشد از واحدهای دوره کارشناسی و دروس جبرانی دوره دکتری از واحدهای دوره کارشناسی ارشد قابل ارائه است.

۵- شهریه دروس جبرانی بر مبنای شهریه متغیر دروس مقطع تحصیلی (کارشناسی برای مقطع کارشناسی ارشد و کارشناسی ارشد برای مقطع دکتری)، سال ورود دانشجو و درصورتیکه کلاس درس مستقل برای ارائه آن برگزار شود، دریافت شود.