«ثبت نام الکترونیکی مقاطع دکتری و کارشناسی ارشد از طریق شیوه نامه اختصاصی پردیس‌های بین المللی کیش و ارس دانشگاه تهران برای سال تحصیلی ۹۹-۱۳۹۸»

۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۸ | ۱۰:۰۶ کد : ۸۳۱۷ اخبار و اطلاعیه‌ها

«ثبت نام الکترونیکی و بارگذاری مدارک متقاضیان ادامه تحصیل در مقاطع دکتری و کارشناسی ارشد از طریق شیوه نامه اختصاصی پردیس‌های بین المللی کیش و ارس دانشگاه تهران برای سال تحصیلی ۹۹-۱۳۹۸»

اطلاعیه شماره (۲)

پیرو اطلاعیه شماره ۱ بدین وسیله به اطلاع آن دسته از متقاضیان شرکت کننده در آزمون‌های اختصاصی دکتری و کارشناسی ارشد از طریق شیوه نامه اختصاصی در پردیس‌های بین المللی کیش و ارس می‌رساند؛ در صورت داشتن شرایط لازم (مندرج در شیوه نامه پیوست)، می‌توانند از روز چهارشنبه مورخ ۰۱/‏۰۳/‏۱۳۹۸‬ ‬ لغایت جمعه‬ مورخ ۲۴/‏۰۳/‏۱۳۹۸‬ جهت انجام مراحل ثبت نام الکترونیکی و بارگذاری مدارک و اطلاعات لازم به اینجا مراجعه نمایند.(راهنمای مربوط به مراحل ثبت نام در سامانه مذکور تعبیه شده است)

شایان ذکر است اطلاع رسانی به متقاضیان منحصراً از طریق وبگاه معاونت آموزشی دانشگاه به آدرس مذکور صورت می‌پذیرد و داوطلبان محترم می‌توانند جهت کسب اطلاعات تکمیلی و اطلاع از زمان و مکان برگزاری مصاحبه به سایت پردیس های بین المللی کیش Kish.ut.ac.ir و ارس Aras.ut.ac.i r مراجعه نمایند. همچنین خواهشمند است قبل از هر گونه اقدام، اطلاعیه‌ها وراهنماهای مربوطه رابه دقت مطالعه فرمایند.

توجه مهم: کلیه داوطلبین موظف هستند در تاریخ‌های مقرر نسبت به ثبت نام الکترونیکی در سایت مذکور اقدام نموده و با در دست داشتن تائیدیه ثبت نام الکترونیکی برای انجام مصاحبه به پردیس ذیربط مراجعه نمایند. در غیر این صورت از انجام مصاحبه محروم خواهند شد.

-شیوه نامه دکتری پردیس بین المللی کیش سال ۹۸

-شیوه نامه دکتری پردیس بین المللی ارس سال ۹۸