اطلاعیه شماره ۲ «ثبت نام الکترونیکی و بارگذاری مدارک معرفی شدگان آزمون دکتری سال تحصیلی ۹۹-۱۳۹۸ دانشگاه تهران جهت ارزیابی آموزشی- پژوهشی و مصاحبه»

۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۸ | ۱۰:۲۳ کد : ۸۳۲۰ اخبار و اطلاعیه‌ها

«ثبت نام الکترونیکی و بارگذاری مدارک معرفی شدگان آزمون دکتری نیمه متمرکز سال تحصیلی ۹۹-۱۳۹۸ دانشگاه تهران جهت ارزیابی آموزشی- پژوهشی و مصاحبه»

اطلاعیه شماره (۲)

ضمن آرزوی موفقیت برای معرفی شدگان ورود به مرحله دوم آزمون دکتری تخصصی (Ph.D) نیمه متمرکز سال ۹۸ دانشگاه تهران، بدین وسیله به اطلاع می‌رساند: داوطلبان محترم می‌توانند از روز سه شنبه ۷/‏۳/‏۱۳۹۸ ‬ لغایت دوشنبه ۱۳/‏۳/‏۱۳۹۸ جهت انجام مراحل ثبت نام الکترونیکی و بارگذاری مدارک لازم به اینجا مراجعه نمایند.(جهت مشاهده راهنمای ثبت نام اینجا کلیک نمایید)

شایان ذکر است مصاحبه از روز شنبه ۱۸/‏۰۳/‏۱۳۹۸‬ لغایت جمعه ۲۴/‏۳/‏۱۳۹۸ برگزار خواهد شد. اطلاع رسانی به داوطلبان منحصراً از طریق وبگاه معاونت آموزشی دانشگاه صورت می‌پذیرد. لذا خواهشمند است قبل از هر گونه اقدام، اطلاعیه‌ها و راهنماهای مربوطه را به دقت مطالعه فرمایید.

با توجه به اینکه جدول زمانبندی اعلامی سازمان سنجش آموزش عالی کشور با جدول زمانبندی این دانشگاه متفاوت می باشد، تاریخ مصاحبه براساس جدول زمانبندی دانشگاه تهران ملاک عمل می باشد. داوطلبان محترم می توانند جهت اطلاع دقیق از تاریخ و زمان آزمون کتبی - مصاحبه به سایت ‏‬ پردیس / ‏‬ دانشکده مربوط مراجعه نمائید.

-جهت کسب اطلاع از جدول شهریه دکتری سال ۱۳۹۸ اینجا کلیک نمایید.

-جهت کسب اطلاع از جدول زمان بندی مصاحبه اینجا کلیک نمایید.

تذکرات مهم:

۱- کلیه داوطلبین موظف هستند در تاریخ‌های مقرر نسبت به ثبت نام الکترونیکی اقدام نموده و با در دست داشتن تائیدیه ثبت نام الکترونیکی برای انجام مصاحبه به پردیس / دانشکده مربوط مراجعه نمایند. در غیر این صورت از انجام مصاحبه محروم خواهند شد.

۲- وجه پرداختی در صورت انصراف، عدم پذیرش، اشتباه در انتخاب نوع آزمون و... به هیچ عنوان مسترد نمی گردد. لذا داوطلبان محترم لازم است قبل از واریز هزینه آزمون، دقت لازم را به عمل آورند.

اداره کل خدمات آموزشی